Generella riktlinjer

Jag samarbetar gärna med företag som erbjuder produkter & tjänster som jag till 100% kan ställa mig bakom. Exempel på företag som i allra högsta grad är intressanta för mig & mina läsare är företag med fokus på djur-/lantbruksprodukter, byggmaterial, maskiner, verktyg, trädgårdsprodukter & hållbarhetstänk.

Känner ni att ert företags affärsidé, värderingar & produkter/tjänster passar väl in på ovanstående beskrivning så är ni varmt välkomna att höra av er. Jag läser alla mail & förfrågningar & återkopplar alltid så fort jag har möjlighet. Oavsett om ett samarbete är av intresse eller ej.

Recensioner & press

Jag tar gärna emot produktprover som jag kan testa & recensera här på bloggen. Dock garanterar jag aldrig exponering på varken blogg, Instagram eller YouTube.

Alla tankar & åsikter som uttrycks i mina sociala kanaler är alltid mina egna & kan inte på något sätt påverkas eller korrigeras av en eventuell samarbetspartner.

Alla betalda samarbeten, såsom sponsrade inlägg, annonsering & affiliatelänkar märks alltid tydligt ut. Allt i enlighet med marknadsföringslagen.

SEO & optimering av blogginlägg

Eftersom jag själv arbetar med sökmotoroptimering är jag väl medveten om hur blogginlägg på bästa sätt skall optimeras för sökmotorn Google. Har ni frågor, tankar eller funderingar kring just SEO & optimeringsfasen så är det bara att höra av er.

 Så vill ni komma i kontakt med mig? Mina kontaktuppgifter hittar ni isåfall enklast här!

100 år Gammalt Ekträd i nordöstra Skåne