Det här med att börja blogga är någonting som jag har funderat över en längre tid nu. Ända sedan jag började arbeta med digital marknadsföring hösten 2016 så har ett intresse för just det här med ”att vara influencer” vuxit sig allt starkare. 

Både det här med att driva en egen blogg, men även i viss mån att producera schysst videomaterial som man med några knappklick bara kan slänga upp på YouTube. Möjligheterna är idag oändliga online. Nej, jag har inte som mål att bli en nationellt känd influencer, absolut inte. Men det hade varit så fantastiskt kul att kunna fokusera deltid på något som man verkligen brinner för. Och vad är då det kan man ju fråga sig?

Djur, bygg, fix & lantliv lockar allt mer

Ända sedan barns ben har ett brinnande intresse för djur, natur och bygg funnits hos mig, än om det under tonåren praktiskt taget dog ut fullständigt. Men det skulle visa sig att det endast låg i träda. Nu när man är 25 år gammal och börjar fundera mer över hur man faktiskt vill leva sitt liv. Ett liv på landet, omgiven av djur, natur och egna byggprojekt hade varit så jäkla coolt!

Korsvirkeshus i Nordöstra Skåne
Korsvirkeshus från 1700-talet. Bild tagen en dag i juli 2017.

Korta tankar

Såhär en mörk vinterkväll i januari är det schysst att kunna drömma sig bort till en varm sommardag på torpet. Att en vacker dag kunna leva här med djur & älskade, nära naturen, vore en dröm för stor för att bli sann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *